Är det möjligt att avlägsna dålig lukt från fötter och skor? På vilket sätt?

Svett från fötterna är ett vanligt problem för många, speciellt under vintertider när det är utmanande att kontinuerligt lufta fötterna. En del lider även av lukten som uppstår när man bär sandaler utan strumpor på sommaren|Dessutom kan lukten som uppstår när man bär sandaler utan strumpor på sommaren vara både pinsam och obehaglig för vissa|Under sommaren kan lukten som uppstår när man bär sandaler utan strumpor vara både pinsam och obehaglig för vissa}.

få

Du behöver dock inte känna dig generad över fötter som doftar av svett från fötterna, det är trots allt en naturlig del av livet. Om du vill åtgärda problemet med stinkande skor kan du testa att applicera en spray som är speciellt framtagen för att hantera detta. Sprejen kommer att se till att skorna inte längre luktar illa|Genom att använda sprejen kommer skorna att bli doftfri|Sprejen kommer att eliminera den dåliga lukten från skon.

På allt-fraktfritt.se finns 2 luktborttagnings-sprayer, varav en är Luktstopparen som fungerar som en deodorant för armhålorna och på ett effektivt sätt neutraliserar svettlukten i 10-12 timmar.

Det kan självklart finnas äldre skor som är så nötta och smutsiga att ingen behandling kommer att göra någon skillnad.

Du behöver inte känna dig generad över fotsvett och dålig lukt, det är trots allt en naturlig del av livet. Om du vill göra något åt stinkande skor kan du prova att använda en speciell spray som är avsedd för detta ändamål.

På allt-fraktfritt.se finns det två luktborttagande sprayer tillgängliga. En av dem är Luktstopparen, som kan användas som en deodorant under armarna och effektivt eliminerar doften av svett i 10-12 timmar.

Det finns dock äldre skor som är så utnötta och nedsmutsade att ingen spray kan hjälpa till. Även dessa skor kan dock behandlas med en dofteliminerare. Frågan är dock om du verkligen vill använda skor som, även om de inte luktar illa, ser slitna ut.

När skor blir så gamla att de har förlorat sin ursprungliga färg är det dags att skaffa nya. Allt har en begränsad livslängd, även skor. Bara använd doftspray på skor som du fortfarande gillar att ha på dig.

Så här kan du ta bort dålig lukt med en spray mot svettlukt. Det finns olika sprayer tillgängliga för att ta bort rökdoft och svettlukt. Vissa av dessa sprayer kan innehålla ämnen som kan vara mer eller mindre hälsosamma. Väljer du Luktstopparen kan du vara säker på att den inte utgör någon fara för varken skorna eller din hälsa.

Spraya direkt i illaluktande skor. Ett enkelt sprut räcker. Låt sprayen verka en stund innan du använder skorna igen. När du sedan tar på dig skorna bör du inte längre känna av svettlukten.

Det kan finnas andra orsaker till svettlukt som inte kan avlägsnas med en spray. Kontrollera vilken typ av strumpor du använder. Om du använder strumpor av 100 % bomull är det mer troligt att du undviker lukt. Vill ni veta detaljer Klicka Här

Kom ihåg att byta strumpor regelbundet. Det rekommenderas inte att använda identiska strumpor i mer än en dag. Att byta strumpor flera gånger om dagen kan vara till nytta för att minska svettlukten. Om du har möjlighet, överväg att byta strumpor två gånger om dagen för att bekämpa svettlukten.

Det är också viktigt att ta hand om dina fötter. Tvättar du dem noggrant när du duschar?. Vid allvarliga problem kan du även applicera Luktstopparen direkt på fötterna och låta det torka. Kom ihåg att om du inte tar hand om fötterna kommer de illaluktande skorna att fortsätta att lukta.