Om du har en läskmaskin kan du göra fruktsoda med kolsyra

En varm sommardag, eller en långtråkig vinterdag, så kan det sitta riktigt fint med läsk. Fruktsoda är mycket populärt i Sverige. Mycket bättre än dansk läsk, mycket bättre än amerikanska kända märken som bara bryter ner tänderna.

Om du har en läskmaskin kan du göra egen läsk. allt-fraktfritt.se säljer bra fabrikat.

Det bubblar av kolsyra

Aromhuset

Har du funderat över betydelsen av kolsyra? Ljud och smak spelar in. Inom reklambranschen förstärker man oftast ljudet så att det ska låta mer.

Du kan få det ljudet hemma också. Inget stoppar dig från att dricka bubbelvatten varje dag. Det blir billig läsk som kommer att ha den smak som du vill ha. Nu kan du köpa hem fruktsoda smak.

Köp flera olika smaker

Testa en ny essens varje dag. Det finns även essenser för julmust. Du behöver inte längre acceptera påskmust som julmust. Nybryggt must när du vill.

Fruktsoda är en klassisk smak som kan passa många olika tillfällen. När du köpt koncentratet kan du använda det direkt i din Sodastream. Testa och se vad som fungerar.

Liva upp ditt mineralvatten med Aromhuset essenser. Läsk är bara en av alla de varianter som du kan skapa. De innehåller dessutom minimalt med socker.

När det ska vara sött

Därmed inte sagt att hemma läsk inte kan smaka precis som butiksläsk. Du kan få den att smaka godare. Du får fruktsoda från Aromhuset som är söt och god trots att det är 80% mindre socker. Det är bra!

Du kan dra på ordentligt med smakerna om du vill. Använd bara koncentrat av hög kvalitet.

AGA använder tyvärr syntetiska sötningsmedel i sina produkter. Upplevelsen kanske var så dålig att man väljer att inte köpa flera gånger. Produkter från Aromhuset smakar som läsk ska smaka. Du hittar produkterna hos allt-fraktfritt.se.

Hitta din favorit. Du kanske tror att Champis och fruktsoda är samma sak?

Vill du bjuda andra på egen läsk?

Kolsyra enkelt hemma med en egen läskmaskin. Du behöver inte skämmas för att den inte kommer i en kommersiell flaska. Det är ju så kul med egen läsk. Dessutom slår du ett slag för miljön.

Fråga den du bjuder på vad personen tycker om. Det kan finnas en smak. Att du då kan ta fram den ur skåpet är ju kanon. Du blir en värd som inte liknar andra.

Se med andra ord till att du alltid kan ordna med den typ av läsk som du vill ha hemma. Klicka här för mer information Det ångrar du inte. Inte någon gång.