Gör egen fruktsoda med kolsyra

Det kan sitta fint med en läst ibland. Än idag är fruktsoda populärt. Mycket bättre än dansk läsk, mycket bättre än amerikanska kända märken som bara bryter ner tänderna.

Att göra egen läsk blir kul med en läskmaskin. allt-fraktfritt.se säljer produkter från Aromhuset.

Kolsyra med de rätta bubblorna

fruktsoda

Du vet väl att kolsyra är viktig för läskens smak? Ljud och smak spelar in. Tänk bara på känd läskreklam och hur man förstärker det där ljudet av bubblor som rör sig i drycken.

Du kan få det ljudet hemma också. Du kan dricka smaksatt bubbelvatten varje dag. Det blir billig läsk som kommer att ha den smak som du vill ha. Köp smaken av fruktsoda.

Det finns flera smaker att välja bland

Det finns en rad olika smakessenser. Det finns till och med en smak för julmust. Drick villkorslös julmust. Nybryggt must när du vill.

Är det inte dags för lite fruktsoda nu? Koncentratet passar din Sodastream. Våga prova och upptäck vad du gillar.

Det går att njuta lite mer av mineralvatten i vardagen med hjälp av smakessenser, Aromhuset har 25 smaker. Så mycket mer än bara läsk. De innehåller dessutom minimalt med socker.

Då det ska vara sött precis som riktig läsk

Din läsk därhemma kan smaka precis som i butik. Den kan till och med smaka bättre. Du får fruktsoda från Aromhuset som är söt och god trots att det är 80% mindre socker. Fantastiskt!

Du kan dra på ordentligt med smakerna om du vill. Men se till att du använder läskkoncentrat som håller hög kvalitet.

Tyvärr har alla stora fabrikat, även SodaStream och AGA, valt att använda billiga syntetiska sötningsmedel. Man köper en gång sedan aldrig mer. Produkter från Aromhuset smakar som läsk ska smaka. Finns på allt-fraktfritt.se.

Välj rätt smak för dig. Du kanske tror att Champis och fruktsoda är samma sak?

Vet du hur du bjuder andra?

Har du rätt utrustning för att kolsyra hemma? Skäms inte för flaskan. Faktum är att många tycker att det är riktigt kul med egen läsk. Du räddar dessutom miljön.

Det kan till och med vara så att du kan fråga om den som ska bjudas på läsk har en preferens. Det är möjligt att det är så. Att du då kan ta fram den ur skåpet är ju kanon. Ingen värd kan slå dig på fingrarna.

Ha alltid din favoritläsk hemma. läskkoncentrat Det blir helfestligt. Det finns det ingen risk för.