Du behöver bra etiketter

Det mesta märks med någon form av etikett. Etiketter kan innehålla mycket viktigt information. Det gäller oavsett produkt.

skapa

Du skapar fina etiketter med en etikettmaskin. Du kan ha den hemma eller på jobbet. Du kan skapa det du behöver med en vanlig dator. allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver.

Så får du professionella etiketter

Du kan få dessa produkter utan att använda ett tryckeri. Du kan göra butiksetiketter utan problem. Du kan lägga till det som behövs.

Företaget gs1.se låter dig köpa egna streckkoder som du kan använda. Streckkoden kan utformas på ett pedagogiskt sätt.

Allt du behöver i etikettväg finns hos allt-fraktfritt.se.
Enkla Brother P-touch direkttermisk skrivare som skriver svart på matt vitt papper på rulle och mängder av etikettformat finns billigast på dustin. Bra till ytterkartonger och gratis programvara medföljer till datorn.
Googla Epson7500G. och andra skrivare fungerar också men utskrifterna blir dyrare.

Gratis etiketter till vin, öl, fest, födelsedagar med mera finns på freelabelmaker. När du har lagt in det som ska stå på etiketterna kan du skriva ut det via din färgskrivare.

Om man packar mycket så kan det vara bra att investera i en etikettmaskin. Då kan man snabbt komma igång.

Etiketter som är enkla att hantera

Etiketter på rulle är bäst om du ska märka upp många saker samtidigt. Om du har en tillförlitlig etikettdispenser är du i trygga händer. Då håller du ordning på saker och ting.

Att trycka etiketter har flera fördelar.
Man kan skriva ut flera olika etiketter på samma etikettbobinrulle, 10 olika språk, flera varumärken, kunders varumärken.
Man kan skriva ut batchnummer och bästföredatum direkt på etiketten.
Om reglerna ändra kan du få kasta etiketterna.
För att få ett rimligt pris köper man fler och då kan limmet hinna torka. Då vill man ju kunna ändra saker snabbt.
En designer kan snabbt göra nya etiketter.
Företag med många produkter, kanske på många språk och kanske etiketter till kunder också slipper fylla hundratals hyllplan och lagra etiketter för stora belopp.

Det ska se bra ut

Etikettens utseende avgörs av den som designat den. Om den som har gjort etiketten inte har någon koll på typsnitt och färger så är risken stor att det inte kommer att se så bra ut. Men det går att köpa etikettmaterial av riktigt hög kvalitet.

Bara för att man använder en egen etiketteringsmaskin så behöver det alltså inte se amatörmässigt ut. Använd ett bra klister och papper så är mycket vunnet. Det är svårt att upptäcka skillnaden.

Faktum är att etiketter på rulle utskrivna med en Epson7500G skrivare har högre upplösning (färgfotokvalitet) än ett tryckeri. Man kan dessutom skriva ut fler etiketter.

allt-fraktfritt säljer produkter av hög kvalitet. små etiketter De kan användas i massproduktion.

Med egen etikettskrivare för högblanka etiketter i fotokvalitet, som Epson7500G, så finns det alltså en hel del pengar att spara. Det här är också något som kan spara tid då det inte tar lång tid att lära sig hur man etiketterar på rätt sätt. God applicering och en smart teknik är verkligen en fördel för företag som vill att etiketteringen ska bli enklare.

Så designar du egna motiv

Ibland kan man behöva hjälp att designa sina etiketter. Det måste ju bli rätt. Om man gör etiketter till flaskor så kan man använda speciella program. Då blir resultatet bra.