Köp en modern etikettmaskin

Mängden etiketter har ingen betydelse. Du kan spara tid på att jobba effektivt. Har du funderat på att köpa en etikettmaskin som kan sköta din etikettering?

Den måste vara enkel att hantera. En manuell etikettmaskin kan fungera lika bra den. Den kan användas på ett smidigt sätt vilket gör att man blir klar snabbt.

Viktigt med perfekt placering av etikett

Etiketten kan bli oläslig om den placeras på fel ställe. Streckkoden får inte skrynklas.

Det är därför du ska ha en etikettmaskin. Det är viktigt att etiketten alltid sitter på samma höjd. SE, ta gärna en titt, en bild äger mer än 1000 ord.

Placeringen av etiketten ska inte vara svår. Om du använder dig av en skrivare så ska den vara enkelt att använda. Detta oavsett vilka etiketter det handlar om. Man bara laddar maskinen med etiketter och kör igång.

kabelmärkning

Välj rätt maskin för etikettering

Det finns olika typer av maskiner för märkning. Val av produkt är avgörande. Det är smart att se på vad andra har att säga om samma maskin men inte ett måste. Ibland är de enkla modellerna bättre.

Behöver du stora volymer av etiketter?

Om det handlar om större volymer så kan du köpa en egen maskin. Det behöver inte vara dyrt. Märkningen blir enklare när man sköter den manuellt.

På ett kontor eller verkstad så kan det finnas personal som har tid att sköta etiketteringen. Man kan också leja andra.

Även större volymer behöver inte ta lång tid och det finns ingen anledning till att låta ett företag ta hand om det hela för en dyr peng. Det är ett arbete som utan problem kan göras hemifrån.

Den som gör jobbet kan fakturera i efterhand.

15 sekunder kan kosta 1 kr. Lappar kan kosta så mycket som 2 kronor. Man kan utföra jobbet för 50 öre och ändå tjäna bra.

Rätt typ av klistermärken ger bättre resultat

Det är viktigt att tänka på att man behöver etiketter som håller hög kvalitet. Då slipper man merarbete. Om lapparna inte fastnar så kan du inte skylla på etiketteringsmaskinen. Allt blir en röra.

En bra etikettmaskin kräver bra etiketter. vita etiketter Om du ska sälja in produkten är utseendet på etiketten av stor betydelse. Därför är det viktigt med rätt form.

Om du bara vill skriva i svart text kan du använda Brother P-touch direkttermisk. Den är billigast på dustin.se

Om du vill ha fotokvalitet så kan välja Epson7500G. Produktionskostnaderna blir lägre med den maskinen. Man får söka på nätet och förhandla om priset.

Om du söker etikettpapper på rulle så ska du handla hos allt-fraktfritt.se.

Man kan också testa och se. Det är viktigt att pappret klarar fukt.