Vill du få mer inspiration i livet och ordna vardag till fest? Pröva eterisk Olja

Då det doftar mumsigt då mår man gott. Även om man vill kanske det inte alltid doftar så gott hemmavid.

essential

Om man istället vill ha en jämn och fin fördelning av goda dofter i hela hemmet med eterisk Olja från Crearome som inte bara är nyttiga hudvårsprudukter utan passar bra att göra doftljus av.

Luftig och flyktig är ett karaktärsdrag som stämmer mycket bra på just eteriska oljor. Det behövs oftast bara några droppar olja för att ett rum ska kännas helt annorlunda. Det går inte att jämföra dessa naturliga dofter med dofter från parfymer.

Säker samt väldoftande eterisk Olja ifrån Crearome eller allt-fraktfritt för hudvård

Det är inte svårt att skapa egen hudvård med hjälp av eterisk Olja från CREAOME som även erbjuder bra produkter som är till för huden och som är säkra att använda. eteriska oljor recept. Kända för sin goda kvalitet och väl etablerade i Sverige.

Skaffa lite mandelolja och blanda sedan i en doft i den som du gillar. Med detta första försök har man skapat en perfekt olja för massage i hemmet. Massagen ger ett välmående och doften förhöjer det. Doften påverkar sinnet på ett fantastiskt sätt så man kan välja eterisk Olja utifrån det som man vill uppnå med kroppsvården.

Det är väsentligt att inte överdriva dofterna

Folk reagerar mer och mer på det som de anser vara alltför starka dofter som används idag. Här kan det finnas fördelar med att använda sig av eteriska oljor som inte ger lika stark effekt som en vanlig parfym om man bara använder oljan på rätt sätt. Om det finns känsliga personer som kan reagera ska man tänka på att inte överdriva användandet

En bra idé när man är nybörjare på doftljus kan vara att börja lite försiktigt. Om man kanske vant sig vid dofterna kanske man bör rådfråga någon besökare så man inte använder för mycket. Sedan är det bara en fråga om rätt mängd olja. Är doften för stark behöver du bara öppna ett fönster en stund.

Vitsen med att ha dessa dofter är att ens sinnen ska njuta och må bra, inte tycka det är för starka dofter. Smart är att ha flera oljor hemma för att kunna anpassa dofterna till väder och sitt humör. Mint eller citron är uppfriskande medan lavendel är bra om man söker något rogivande.

Du lär dig hela tiden att uppskatta nya dofter och hur de kan påverka dig och din omgivning. Chansen är stor att du aldrig vill sluta prova olika dofter för att kunna passa dig “just nu”. Det är så pass billigt med dofter av helt olika slag så kanske det är lite dumt att inte prova flera?