Utav eterisk Olja då blir vardag till fest samt man får lite mer inspiration i livet

Visst mår man bättre när det doftar gott? Men det är klart att det inte alltid doftar så himmelskt hemma.

essential

Visst går det alldeles utmärkt att spraya eller puffa lite parfym i alla hemmets rum men en bättre och enklare variant är att tillverka egna doftljus av eteriska oljor från Crearome som får sprida sina ljuvliga dofter i alla rum.

Ordet eterisk betyder någonting som är luftigt och flyktigt och vad kan vara en mer passande beteckning på eteriska oljor? Prova själv med bara ett par droppar lavendel för att märka resultatet. Du kan jämföra dessa naturliga dofter från dem du upplever från parfymer.

Crearome alternativt allt-fraktfritt hudvård har trygga och väldoftande eterisk Olja

Är du kanske nyfiken på eterisk Olja för egen hudvård? Då ska du ta en titt på Crearome som har säkra hudvårdsprodukter. aromaterapi. Kända för sin goda kvalitet och väl etablerade i Sverige.

En bra början kan vara att använda mandelolja som man blandar i någon doft som man gillar. Mycket enklare kan det inte bli att ha skapat sin första massage olja. Det är inte bara själva massagen som ger välmående. Väl värt att tänka på är att eterisk Olja och dess dofter påverkar våra sinnen mycket starkt så försök alltid att anpassa rätt doft till rätt stund.

Såsom alltid med dofter och parfymer gäller det att inte överdriva

Många mår dåligt av de alltför starka dofter som finns runtomkring oss idag. Här kan det finnas fördelar med att använda sig av eteriska oljor som inte ger lika stark effekt som en vanlig parfym om man bara använder oljan på rätt sätt. Speciellt om det finns personer i närheten som är känsliga bör man inte överdriva användandet.

När man gör egna doftljus med hjälp av eterisk Olja bör man ta det lite försiktigt i början. Av hänsyn till eventuella besökare i ditt hem kan du alltid fråga så att du själv anser att dina doftljus är lagom men de anser för starka. Så gäller det bara att hitta rätt dosering. Är doften för stark behöver du bara öppna ett fönster en stund.

Meningen är ju att man ska må bra av dofterna och inte tycka det är för mycket. När man har flera dofter hemma kan man variera efter humör och om det är sol eller regnar. Det finns hundratals oljor att välja på, citron och mint uppfriskande och fräscht medan lavendel verkar avstressande.

Man lär sig hela tiden mer om vilka dofter som passar för olika förhållanden. Med tanke på att det finns hundratals olika dofter är det synd att sluta prova vilka du tycker om mest. Du kanske bör prova lite fler typer av dofter nästa gång du beställer med tanke på att det är så pass billigt?